• Het seizoen is afgelopen weekend weer begonnen. Zo ook bij De Koevoet in Teroele! De boten werden weer te water gelaten. En ik was er bij voor een paar foto's. Helaas zat het weer niet echt mee, maar dat mocht de pret niet drukken!

  Hier en daar al een paar gasten op de camping, een kraan om de boten het water in te laten, en vrienden van de Koevoet die gekomen zijn om te helpen. De start van het seizoen is weer aangebroken, en daar krijg ik al een beetje vakantiekriebels van! De sfeer hier in Teroele is erg familiair, en een gastvrije ontvangst doet je meteen thuis voelen. De haven en camping zijn van alle gemakken voorzien, en zorgen voor een prettig verblijf!

  Ook kan er heerlijk gegeten en geborreld worden in het restaurant dat op de bovenverdieping in de oude boerderij gevestigd is. Een gezellige sfeer en een fijne openhaard zorgen voor een ontspannen uitje. Inmiddels zijn er nieuwe grote kantel ramen geplaatst die zorgen voor veel licht en ruimte. De trap naar het restaurant is uitgerust met een stoellift, dus is dit prachtige plekje voor iedereen toegankelijk! Een aanrader om je eens heerlijk culinair te laten verwennen.

  Bij mooi weer zal er vanaf nu ook op het terras geserveerd worden. Met een prachtig uitzicht en de gezonde buitenlucht kan er genoten worden van een borrel en een plateservice.

  Neem eens een kijkje op de website www.dekoevoet.nl voor meer informatie. De site zal vanaf mei ook vernieuwd worden!

  Bij ons vooral bekend als een zomer gelegenheid, maar ook in het winterseizoen is de Koevoet open voor feestjes en partijen. Een verjaardag, bruiloft, familiefeest? Vraag eens naar de mogelijkheden. Het is de moeite waard!

  De foto's van de haven en het restaurant zijn terug te vinden in de galerij in het album 'uit het dorp'.